opc_loader

Vanwege de toenemende populariteit van online winkelen is het aantal bedrijven dat toetreedt tot de kostbare UPC-GS1 organisatie, om met hun dure UPC-GS1 codes, producten te kunnen verkopen op bol.com, Google Shopping, Amazon en eBay, fors gestegen. 

Wat veel van deze verkopers echter niet weten is dat er twee soorten UPC-GS1 codes bestaan en die beiden bij UPC-GS1 geregistreed zijn, n.l. UPC-GS1 codes die voor september 2002 geregistreerd zijn en UPC-GS1 codes die na september 2002 geregistreerd zijn.

De UPC-GS1 codes die voor september 2002 geregistreerd zijn, vallen vanwege een rechterlijke uitspraak niet onder het uiterst kostbare UPC-GS1 verhuur systeem. 

Alle UPC-GS1 codes van na september 2002 vallen wel onder het uiterst kostbare UPC-GS1 verhuur systeem met haar op de totale bedrijfs omzet gebaseerde jaarlijkse huur betalingen.

Als u stopt met deze huurbetalingen bent u ook uw UPC-GS1 codes kwijt.

Al onze unieke bij UPC-GS1 geregistreerde codes zijn van voor 2002 en vallen dus niet onder het UPC-GS1 verhuur systeem en deze zijn eeuwigdurend en zonder jaarlijkse kosten uw eigendom. 

Grote webplatforms waar veel van onze UPC-GS1 nummers worden ingezet:

Bol.com,


Amazon,

Google Shopping,

Rakuten,

Allegro,


Ebay,


Beslist.nl,


iTunes,


Fonq


Overal waar in de database van het bovengenoemde verkoopkanaal een EAN nummer of GTIN nummer gevraagd wordt, kunt u gerust onze EAN nummers invullen.


Dit werkt net zo goed en geeft geen belemmeringen. Onze EAN nummers worden in deze systemen geaccepteerd, net zoals de EAN nummers van GS1.


Indien u twijfelt kunt u voor uw aankoop bij EANnummer.nl altijd éénmalig een gratis EAN nummer aanvragen om bij uw beoogde afnemer uit te proberen.


Bestel gewoon een gratis EAN nummer op EANnummer.nl en u ontvangt van ons op korte termijn een e-mail met uw gratis EAN nummer en een gratis BAR code afbeelding daarvan.


Een ander verschil tussen GS1.nl en EANnummer.nl zijn de jaarlijkse kosten.


Bij GS1.nl huurt u feitelijk uw EAN nummer en daar bent u dus, naast uw SG1 huur en lidmaatschap ook een, op basis van uw bedrijfsomzet, jaarlijkse vergoeding aan SG1 voor verschuldigd.


EANnummer.nl vraagt van u geen omzetgegevens, huur of lidmaatschap.
 

U betaalt bij ons dus eenmalig bedrag en daarmee bent en blijft u en uw nabestaanden eigenaar van onze gecertificeerde EAN nummers.


U ontvangt van EANnummer.nl bij elke aankoop een op naam gesteld en getekend Eigenaars certificaat waarop staat dat u de rechtmatige eigenaar van de daarop vermelde EAN nummers bent.


Bij GS1 worden uw bedrijfsgegevens in een database gezet en uw producten zijn aan de hand van de GS1 EAN nummers te herleiden naar uw bedrijf of leverancier. Voor veel verkopers is dit een zeer ongewenste handeling, immers als u de hoge aanloop en introductie kosten van een nieuw product heeft gedragen hoeft een concurrent zich slechts bij uw leverancier te melden om met hem/haar een betere deal af te spreken of u buitenspel te zetten.


Dit doen wij niet, wij vragen u beslist niet om bedrifsgevoelige data, wij vragen u slechts om ons enkele reeds openbare gegevens te verstrekken waarmee wij bovengenoemd Eigenaars certificaat en uw BTW rekening kunnen opstellen.

Extra werkzaamheden bij codes via GS1

De EAN nummers (inclusief barcodes) die u bij ons koopt kunt u na ontvangst direct gaan gebruiken.


Bij GS1 dient u zelf eerst nog aanvullende getallen in de EAN nummer reeks te zetten. Het duurt ongeveer een week voordat u deze (deel) codes van GS1 ontvangt.

Geen barcodes bij GS1

De barcodes (de z.g. streepjescode) krijgt u bij ons gratis bij uw bestelling van EAN nummers. Bij GS1.nl moet u daarvoor naar een bedrijf, zoals EANnummer.nl, om deze conversie service extern in te kopen.

 

Het kan u dus echt heel veel geld en administratieve overlast schelen, vooral op de langere termijn omdat u geen jaarlijks terugkerende kosten betaalt over de EAN nummers die u bij EANnummer.nl heeft aangeschaft.

Samengevat, wat wordt u bij EANnummer.nl geleverd:

- veel lagere eenmalige kosten

- geen jaarlijks terugkerende kosten, één keer bestellen en daarna voor altijd uw eigendom

- geen omzetafhankelijk kosten, immers EANnummer.nl vraagt niet naar uw omzet

- geen accountants verklaring om uw omzetgegevens te bewijzen

- inclusief gratis barcodes (streepjescodes)

- snellere levering, u kunt binnen enige uren met uw bestelde EAN nummers aan de slag

- éénmalig een gratis probeer EAN nummer om uw beoogde afnemer of wederverkoper te overtuigen

- laagste-prijs-garantie


Nogmaals, als u een gratis EAN nummer van EANnummer.nl wilt uitproberen bestel hem dan gewoon via EANnummer.nl !!

Menu