opc_loader
Herroepingsrecht en annuleren

Na het afronden van de betaling van uw uw bestelling sturen wij u per e-mail een downloadlink. Daarmee kunt u de volgende bestanden dowloaden: Een lijst met de door u aangekochte EAN nummers (in .TXT formaat), de BAR codes daarvan in .JPG en .EPS formaat (dat zijn de streepjescode afbeeldingen) en uw persoonlijk Eigendomscertificaat in PDF formaat downloaden. Per separate mail sturen wij u ook uw BTW rekening in .PDF formaat.

Na het openen van de download link van de bestelde bestanden is annuleren of retourneren helaas niet meer mogelijk. Het betreft hier een product wat uniek verstrekt wordt en wettelijk onder diensten valt en kan daardoor na verzending aan u niet meer aan anderen verkocht worden.

Mocht u de bestelling willen annuleren, dan is dat, zonder opgave van de reden, enkel mogelijk als u dat ons,  binnen 14 dagen na ontvangst van de ongeopende downloadlink, schriftelijk laat weten als reactie op onze opdrachtbevestiging.

Na het openen van de download link van de geleverde bestanden is annuleren of retourneren helaas niet meer mogelijk. Het betreft hier een product wat uniek verstrekt wordt en wettelijk onder diensten valt en kan daardoor na verzending aan u niet meer aan anderen verkocht worden. Na controle en goedkeuren zullen wij het door u betaalde bedrag binnen uiterlijk 14 dagen op dezelfde rekening terugstorten. U dient het rekening nummer en de tenaamstelling van die rekening bij de annuleringsopdracht aan ons door te gevenl. Wij zullen de ontvangst van uw annulering per e-mail aan u bevestigen. Aan het annuleren en terugbetalen van uw bestelling zijn geen kosten verbonden.

Menu